Karierni center vam posreduje nove zaposlitvene oglase:

  • HTML/CSS razvijalci in razvijalke M/Ž: Agiledrop d.o.o. išče osebo, ki bi se pridružila hitro rastočemu timu v Ljubljani, Mariboru, Celju ali Novem mestu. Dobil boš mentorja, delal v nestresnem okolju s super sodelavci in popoldneve preživljal z družino in s prijatelji, brez, da misliš na službo. Tvoja naloga bo, da spremeniš grafični dizajn v privlačna in zmogljiva spletna mesta. Več preberite tukaj.
  • JavaScript razvijalci in razvijalke M/Ž: Agiledrop d.o.o. išče osebo, ki bi se pridružila našemu hitro rastočemu timu v Ljubljani, Mariboru, Celju ali Novem mestu. Dobil boš mentorja, delal v nestresnem okolju s super sodelavci in popoldneve preživljal z družino in s prijatelji, brez, da misliš na službo. Tvoja naloga bo razvijanje interaktivnih front-end aplikacij za velike projekte mednarodnih naročnikov. Več preberite tukaj
  • Svetovalec/razvijalec na področju implementacije ECM M/Ž: Mikrografija d.o.o. išče osebo za delo na področju uvedbe programskih rešitev dokumentnega sistema in elektronskega arhiva, razgibano ekipno delo na projektih doma in v tujini, komuniciranje s projektno ekipo na strani naročnika, izvajanje poslovnih analiz in specificiranje uporabniških zahtev, svetovanje naročnikom pri informatizaciji njihovih poslovnih procesov, priprava funkcionalne, tehnične in poslovne dokumentacije, razvoj in implementacija programskih rešitev, razvoj integracij s tretjimi programskimi rešitvami, testiranje programskih rešitev, vzdrževanje in nadgradnja obstoječih programskih rešitev, pomoč in podpora pri podpornih primerih in prenos znanja na ekipo. Več preberite tukaj.
  • Sodelavec za IT pomoč uporabnikom M/Ž: I.H.S. d.o.o. išče osebo za pomoč in podporo uporabnikom, pomoč in podporo uporabnikom, nameščanje programske in strojne opreme,  skrb za delovanje tiskalnikov in odpravo napak, sodelovanje pri nabavi in vzdrževanju programske in strojne opreme,iskanje in odpravo napak na programski in strojni opremi, koordiniranje dobaviteljev opreme/storitev glede dobave, vzdrževanja in odprave napak, skrb za delovanje mobilne in VoIP telefonije, urejanje in vodenje dokumentacije, skrb za delovanje ERP, pristopne kontrole, video nadzornega sistema, izvajanje postopkov varovanja podatkov, sodelovanje pri načrtovanju in izvedbo sistemskih rešitev in sodelovanje pri povezovanju informacijskih omrežij. Več preberite tukaj.
  • Razvojni programer M/Ž: I.H.S. d.o.o. išče osebo za sodelovanje pri bazičnem razvoju novih rešitev in naprav s področja proizvodne logistike, izvajanje programerskega dela z uporabo strukturnega programskega jezika, računalniških algoritmov in podatkovnih baz, razvijanje celovite programske opreme v procesu razvoja novih produktov; od idejne zasnove, razvijanja, testiranja in optimizacije delovanja naprav in delo v interdisciplinarnem razvojnem timu. Več preberite tukaj.
Skip to content