Karierni center FIŠ vam posreduje nova prosta delovna mesta:

  • Razvijalci programskih rešitev M/Ž: S&T Slovenija d.d., išče osebo, ki bo sodelavla pri razvoju različnih programskih rešitev. Poudarek pri delu bo na:  razvoju programskih rešitev, sodelovanju pri postavljanju arhitekture programskih rešitev, sodelovanju pri iskanju in vpeljavi izboljšav v programskih rešitvah, vključevanju v proces vzdrževanja programskih rešitev. Več informacij na povezavi.
  • Informatik M/Ž: Labtim d.o.o., išče osebo, ki bo zadolžena za: programiranje oziroma dodelavo in nadgradnjo internih programov, ki so trenutno v uporabi v podjetu (baza strank, skladišče, CRM baza), sodelovanje v internem IT administiranju, IT podpora zaposlenim, IT podpora strankam, sodelovanje pri izvedbi IT izobraževanj za stranke. Več informacij na povezavi.
  • Strokovni sodelavec – računalniški programer M/Ž: Spar Slovenija d.o.o., išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: razvoj in testiranje programske opreme za blagovno poslovanje, pripravljenost na sodelovanje v mednarodnem kolektivu, pogosta potovanja v tujino. Več informacij na povezavi.
  • Junior prodajni specialist za IT M/Ž: Inštitut za poslovno-izobraževalne rešitve, išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: vodenje predprodajnih aktivnosti in izgradnja aktivnega pipeline-a, vodenje projektov na področju prodaje B2B rešitev. Nadgradnja projektov s cross-selli in up-selli, iskanje sinergij, ekipno sodelovanje pri oblikovanju in izvajanju agilnega prodajnega pristopa, ki bo razširil prodajni doseg podjetja, identifikacija različnih pristopov za promocijo rešitev novim strankam in nenehno iskanje novih prodajnih poti, ki so bolj privlačne za sedanje in bodoče stranke, priprava in izvajanje prezentacij za stranke in izvajanje pogajanj s strankami, samostojnost pri pripravi ponudb, izvedbi pogajanj in sklepanju poslov v sodelovanju s strokovnimi sodelavci družbe, identifikacija strankinih potreb in povezovanje z rešitvami podjetja, svetovanje strankam in iskanje najboljših možnih rešitev glede na njihove potrebe, spremljanje trendov in tržnih potreb strank, odgovornost za doseganje prodajnih planov. Več informacij na povezavi.
  • Strokovni sodelavec za področje varnostnih IT-rešitev M/Ž: Telekom Slovenije, d. d., išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: priprava tehničnih ponudb za končne uporabnike na področju varnostnih IT-rešitev, razvijanje poslovnih priložnosti pri poslovnih strankah, izvedba tehnično/prodajnih predstavitev pri končnih uporabnikih na področju varnostnih IT-rešitev, nujno je poznavanje področje dela, pregled ponudbe na trgu in prepoznavanje prednosti posameznih rešitev, sodelovanje s prodajnimi skrbniki pri prodaji rešitev Telekoma Slovenije, sledenje trendom na predmetnem področju dela, sodelovanje s produktnim vodjem, projektna in operativna izvedba nalog, razvoj novih rešitev na področju aplikativnih rešitev in upravljanje s partnerji na predmetnem področju dela, vodenje kompleksih IT-projektov. Več informacij na povezavi.
Skip to content