Karierni center FIŠ vam posreduje nova prosta delovna mesta:

Podjetje NLB d.d. Ljubljana razpisuje več prostih delovnih mest na področju informatike in računalništva:

  • Razvijalec podatkovnih rešitev. Več informacij na povezavi
  • Samostojni razvijalec podatkovnih rešitev. Več informacij na povezavi
  • Enterprise Data Arhitekt. Več informacij na povezavi
  • Data developer M/Ž. Več informacij na povezavi.

Informatik M/Ž: Podjetje Geaprodukt d.o.o. šče sodelavca, ki je komunikativen, samoiniciativen, usmerjen k ciljem, je timski igralec, ima izkušnje na področju IT podpore uporabnikom in si želi novih izzivov. Več informacij na povezavi

Inženir za Android aplikacije M/Ž: Podjetje Cinemo GmbH  išče osebo za razvoj Andorid aplikacij. Več informacij na povezavi.

Projektni vodja SW projektov M/Ž: Podjetje Cosylab d. d.  išče osebo, ki ima izkušnje iz vodenja projektov razvoja programske opreme in stremi k povezanosti in motiviranju ekipe. Več informacij na povezavi.

Android razvijalec  M/Ž: SKB banka d. d. Ljubljana  osebo, ki ima dobro znanje Kotlin; izkušnje z razvojem Android aplikacij; sposobnost pisanja čiste, berljive in kvalitetne kode; dobro znanje angleškega jezika. Zaželena je diploma iz področja računalništva ter dokazilo o nekaznovanosti. Več informacij na povezavi.

iOS razvijalec M/Ž: SKB banka d. d. Ljubljana  išče osebo z dobrim znanjen Swift ali Objective-C, ki ima izkušnje z razvojem iOS aplikacij; sposobnost pisanja čiste, berljive in kvalitetne kode; dobro znanje angleškega jezika. Zaželena je diploma s področja računalništva ter dokazilo o nekaznovanosti. Več informacij na povezavi.

Sistemski inženir za varnost omrežij  M/Ž: Podjetje Telemach d.o.o.  v svojo ekipo oddelka IT infrastrukture vabi pozitivno in odprto osebo z veliko energije in proaktivnim razmišljanjem ter odličnim čutom za ljudi, da se jim pridruži na razpisanem delovnem mestu. Več informacij na povezavi.

Skip to content