Karierni center Vam posreduje sveže zaposlitvene oglase!

  • Junior Software Developer  M/Ž: HSG KARIERA išče osebo za odgovornost za opravljanje naslednjih nalog: razvoj, kodiranje in dokumentiranje programskih sistemov in funkcij, sodelovanje pri razvoju produktov, izvajanje avtomatiziranega testiranja, iskanje in odpravljanje napak, testiranje sistema in vzdrževanje kode. Več informacij najdete tukaj
  • Senior Software developer M/Ž: HSG KARIERA išče osebo za opravljanje naslednjih nalog: odgovornost za razvoj, kodiranje in dokumentiranje programskih sistemov in funkcij, sodelovanje pri razvoju produktov, izvajanje avtomatiziranega testiranja, iskanje in odpravljanje napak, testiranje sistema in vzdrževanje kode. Več informacij najdete tukaj.
  • C/C++ inženir za vdelano programsko opremo M/Ž: Comtrade d.o.o. išče izkušene inženirje C/C ++, ki se bodo pridružili ekipam, da bi se spopadli z izzivi. Lahko pričakujete, da boste lahko še naprej razvijali svoje veščine in znanja v prijetnem delovnem okolju. Več informacij najdete tukaj
  • Aplikativni inženir – programer M/Ž:  I.H.S. d.o.o. išče osebo za razvijanje programske opreme industrijskih strojev in naprav,  parametriranje krmilnih komponent za avtomatizacijo, testiranje delovanja strojev in naprav v podjetju, zagon strojev in naprav pri kupcu, optimizacija delovanja obstoječih programskih rešitev in spremljanje razvoja in trendov na strokovnem področju. Več informacij najdete tukaj.    
  • PHP razvijalci in razvijalke M/Ž: Agiledrop d.o.o. išče PHP razvijalce/ke, ki bi se pridružili hitro rastočemu timu v Ljubljani, Mariboru, Celju ali Novem mestu. V Agiledropu boste dobili mentorja, delali v nestresnem okolju s super sodelavci in popoldneve preživljal z družino in s prijatelji, brez, da misliš na službo. Vaše naloge bodo vključevale izdelavo modulov in razširitev obstoječih funkcionalnosti Drupala ter drugih odprtokodnih sistemov oz. ogrodij. Več informacij najdete tukaj.
Skip to content