Posredujemo vam nove zaposlitvene oglase:

  • Tester programske opreme M/Ž: GUARDIARIS d.o.o. išče osebo za pripravo testnih scenarijev in načrtov v skladu s produktno strategijo podjetja, izvedbo testnih scenarijev v skladu s testnimi načrti, spremljanje in beleženje napak programske opreme z različnimi orodji (JIRA, Confulence), poročanje o testih rezultata, sodelovanje z ostalimi člani razvojnih ekip, priprava uporabniških pripomočkov in vzdrževanje testnih okolij. Več preberite na povezavi.
  • Strokovnjak za tehnično podporo M/Ž: Siemens d.o.o. išče osebo za skrb za tehnične informacije in dokumentacijo dodeljenih produktov ter njihovo distribucijo prodajnim organizacijam in strankam, analiziranje specifičnih zahtev ali problemov v sodelovanju s specialisti znotraj Siemensovih oddelkov, analiziranje tehničnih zahtev kupca ter tako prispevanje k boljši presoji, katere produkte ali rešitve vključiti v ponudbo, izdelava tehničnih analiz za podporo prodaji in marketingu, aplikativno-tehnična podpora OEM strankam in njihovim servisnim organizacijam, pomoč strankam pri razvoju HVAC aplikacij (prezračevanje, ogrevanje, hlajenje,…), skrb za organizacij šolanj kupcev in spoštovanje vseh potrebnih ukrepov z namenom doseganja standardov kvalitete, varstva okolja ter zdravja in varnosti na delovnem mestu. Več preberite na povezavi.
  • Full-stack web developer  M/Ž: Vernar consulting, d.o.o. išče osebo za programiranje z uporabo strukturnega programskega jezika in podatkovnih baz; aktivno sodelovanje pri planiranju in razvijanju aplikacij in rešitev; možnost izbire, da z naročnikom komunicirate neposredno, ali pa posredno preko arhitekta projektov in delo na različnih projektih z zanimivimi izzivi, in v več panogah nišno prednost podjetja pred konkurenco. Več preberite na povezavi
  • Strokovni sodelavec v sektorju za informatiko M/Ž: JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. išče osebo za strokovno oziroma tehnično zahtevne naloge s področja dela, oblikovanje strokovnih rešitev in drugih zahtevnih gradiv s predlogi ukrepov s področja dela ter priprava drugih tekstov, dokumentov in poročil s področja dela, zbiranje, analiziranje, obdelovanje in interpretiranje podatkov oziroma baz podatkov ter dajanje pojasnil s področja dela, vodenje različnih evidenc s področja dela, vodenje in sodelovanje v zahtevnih projektnih skupinah in druga dela in naloge s področja dela. Več preberite na povezavi
  • Programer – razvijalec programske opreme M/Ž: Brinox d.o.o. išče osebo za razvoj novih informacijskih rešitev (načrtovanje, programiranje, testiranje in dokumentiranje) in razvoj novih rešitev za brezpapirno poslovanje na MS platformi z uporabo najnovejših razvojnih orodij. Več preberite na povezavi.
Skip to content