Karierni center FIŠ vam posreduje nova prosta delovna mesta:

  • SENIOR DEVELOPER M/Ž: NAZA d.o.o. išče osebo, ki se navdušuje nad programiranjem in novimi tehnologijami, z zanimanjem za delo v podjetju, ki razvija projekte na področju »Industry 4.0« za največje multinacionalke. Za tujega poslovnega partnerja iščejo novega člana oz. članico ekipe  – »Full stack developer«, ki bo v prvi fazi skrbel za projektno vodenje (koordinacija dela in nalog članom projektne skupine ter nadzor projektov), v prihodnosti pa bo vodil team junior developerjev. Več informacij na povezavi.
  • Inženir za področje zanesljivosti (Reliability Engineer) M/Ž: Lumentum d.o.o., podjetje išče osebo za sodelovanje pri učinkovitem ponavljajočem načrtovanju postopkov zanesljivosti, vključno s preizkusnimi dejavnostmi FMEA, STRIFE, HALT, HAST, za sodelovanje z ekipami za načrtovanje izdelkov z namenom analiziranja načrtovalskih konceptov ter usmerjanje pri oblikovanju in preizkusnih metodah za doseganje opredeljene zanesljivosti delovanja. Več informacij na povezavi.
  • Svetovalec za poslovne aplikacijeni M/Ž: OSIR-ERPIS d.o.o. išče osebo, ki bo delala kot svetovalec za poslovne aplikacije in se bo ukvarjala z uvajanjem in podporo finančno računovodskih modulov poslovnih aplikacij podjetja Oracle Corporation pri strankah, velikih podjetjih v Sloveniji v v tujini. Delo zahteva poznavanje poslovnih procesov in funkcionalnosti aplikacij ter znanje za nastavitev aplikacij glede na zahteve naročnika. Izkušnje s podobnim delom so zaželene, niso pa pogoj. Možnost dela od doma (po dogovoru). Več informacij na povezavi.
  • Vodja projektov na področju informatike  M/Ž: Podjetje Mikfografija d.o.o. išče osebo ki bo skrbela za vodenje projektov s področja uvajanja informacijskih rešitev v okolja naročnikov, za poslovno analizo in načrtovanje obstoječih ter novih poslovnih procesov in informacijskih sistemov, sodelovanje s skrbnikom strank v predprodajnem procesu pri pripravi ocen ter idejnih zasnov projektov, iniciranje organizacije projekta po odobritvi izvedbe projekta, upravljanje in nadzorovanje napredka projekta, obsega, mejnikov, stroškov ter zagotavljanje kakovosti izvedbe projekta, ipd. Več informacij na povezavi.
  • Grafični oblikovalec M/Ž: Podjetje Kolpa d.o.o. išče osebo za oblikovanje katalogov, embalaže, grafike prodajnih salonov in grafike razstavnih sejemskih ambientov, za vzdrževanje delovne dokumentacije ter proaktivno sodelovanje z arhitekti in oblikovalci pri ustvarjanju. Več informacij na povezavi.
Skip to content