Karierni center vam posreduje nove zaposlitvene oglase:

  • Podatkovni analitik / podatkovni znanstvenik M/Ž: BITSTAMP, storitve, d.o.o., išče osebo, ki jo veseli: pretvarjanje podatkov v konkretne pobude, ki se odražajo v rezultatih, razvijanje modelov strojnega učenja za predvidevanje trga, ustvarjanje avtomatskega poročanja in avtomatizacije ponovljivih nalog, kripto industrija, celovito razumevanje podjetja in skupine, vse od notranjih procesov in operacij do makroekonomskih dejavnikov in prihodkovnih rezultatov, delo v zelo raznoliki ekipi in sodelovanje pri razvoju inovativnih načinov razumevanja podatkov, deljenje znanja, uvajanje inovativnih rešitev. Več informacij najdete na povezavi.  
  • Skrbnik informacijskih sistemov M/Ž: Mikrocop d.o.o., išče sodelavca na področju podpore in skrbništva nad storitvami upravljanja elektronskih dokumentov in podatkov. Več informacij najdete na povezavi.  
  • Inženir za testiranje programske opreme M/Ž:  Trgotur d.o.o., išče osebo, ki bo odgovorna za: za ustvarjanje naslednje generacije povezanih pametnih hišnih sistemov. Vaše delo bo vključevalo preverjanje napak, ki jih bodo javili naši uporabniki, kot tudi testiranje in preverjanje novih funkcionalnosti, dodanih naši programski opremi. Dobili boste priložnost, da se sodelujete tako pri osnovnejših funkcionalnostih vdelane strojne programske opreme, kot tudi pri kompleksnejših sistemih, ki predstavljajo del naših rešitev v oblaku – v vseh primerih bo cilj zagotavljanje visokokvalitetnih rešitev, ki zadovoljujejo potrebe in pričakovanja naših strank. Več informacij najdete na povezavi.  
  • Sap svetovalci M/Ž: SAPPHIR poslovno svetovanje d.o.o., išče osebo, ki ima vsaj 2 leti izkušenj iz SAP ERP  modulov in poznavanje relevantnih procesov, pozna procese v prodaji, proizvodnji, kontrolingu, masovnih saldakontih, ima izkušnje na področju uvajanja informacijskega sistema SAP ali uporabniške izkušnje pri delu na področju za katerega se prijavljate. Več informacij najdete na povezavi.
  • Razvijalec podatkovnih baz (PL/SQL) M/Ž: Adittec, kadrovske rešitve, d.o.o., išče osebo, ki bo opravljal/a naslednje naloge: razvoj, vzdrževanje ter nadgrajevanje Oracle podatkovnih baz, sodelovanje v vseh fazah razvojnega procesa na področju podatkovnih baz, integracija programskih rešitev in aplikacij z obstoječimi sistemi, izvajanje testiranj programskih rešitev, spremljanje in implementacija novih trendov in tehnologij na področju razvoja podatkovnih baz. Več informacij najdete na povezavi.
Skip to content