Karierni center vam posreduje nove zaposlitvene oglase:

  • Senior Front-end Razvijalec M/Ž: Tretton37 d.o.o. išče osebo ter pričakuje: najmanj 3+ let izkušenj na področju front-end razvoja, dobro znanje angleškega jezika, tekoča in jasna komunikacija, ekipni developer s strastjo do razvoja, odlično poznavanje javascripta es6+, produkcijske izkušnje z react, vue ali angular, state in event management (redux, mobx, rxjs, vuex…), poznavanje dom delovanja, html, css in js, izkušnje s prilagodljivim / responsive design-om, povezovanje z apiji, auth, cors, xss, $ git commit (often) in uporaba ter poznavanje orodij webpack, babel, npm, performance tools. Več preberite tukaj
  • Serviser strojne in programske opreme M/Ž: PANNA d.o.o. išče osebo za katero pričakujejo: vzdrževanje, nadzor in upravljanje strojne in programske opreme v družbi in na terenu, izvajanje preventivnih ukrepov za zagotavljanje pravilnega delovanja strojne opreme, vodenje evidence servisov, sodelovanje z oddelkom prodaje, izdelovanje analiz in priprava poročil na svojem delovnem področju, izvajanje drugih del po nalogu neposrednega vodje, servisiranje in popravilo strojne opreme, statistično spremljanje popravil, vodenje zaloge rezervnih delov, naročanje rezervnih delov in predmetov dela, sprejem, pregled in oddaja popravljene strojne opreme, vodenje zaloge in evidence sprejema in oddaje strojne opreme, vodenje evidence o vrsti popravila, izstavljanje faktur za izvršeno delo in izdano opremo, komuniciranje s strankami, opravljanje drugih del po nalogu direktorja in skrb za red in čistočo delovnega prostora. Več preberite tukaj.
  • Razvijalci M/Ž: SAPPHIR poslovno svetovanje d.o.o.išče osebo za delo razvijalca in nudi: dobro plačano delo v dinamičnem in stabilnem domačem in  mednarodnem poslovnem okolju; možnost sodelovanja na projektih v uglednih podjetjih in organizacijah; neprestani stik z najnovejšimi tehnologijami in koncepti razvoja it; sodelovanje z vrhunskimi it strokovnjaki, ki vas bodo podprli pri delu in vam s svojimi bogatimi izkušnjami pomagali pri vašem osebnem razvoju; kreativno in sproščeno okolje, saj sta nam dobro počutje in medosebni odnosi na prvem mestu; okolje, kjer sta vaš trud in uspeh opažena in nagrajena in pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas. Več preberite tukaj.  
  • Sistemski inženir SAP BC M/Ž: SAPPHIR poslovno svetovanje d.o.o. išče osebo za delo sistemskega inženirja in nudi: dobro plačano delo v dinamičnem in stabilnem domačem in  mednarodnem poslovnem okolju; možnost sodelovanja na projektih v uglednih podjetjih in organizacijah; neprestani stik z najnovejšimi tehnologijami in koncepti razvoja it; sodelovanje z vrhunskimi it strokovnjaki, ki vas bodo podprli pri delu in vam s svojimi bogatimi izkušnjami pomagali pri vašem osebnem razvoju; kreativno in sproščeno okolje, saj sta nam dobro počutje in medosebni odnosi na prvem mestu; okolje, kjer sta vaš trud in uspeh opažena in nagrajena in pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas. Več preberite tukaj
  • Sistemski inženir M/Ž: S&T Slovenija d.d. išče osebo za naslednja področja: implementacija, optimizacija, administracija in vzdrževanje erp programske opreme, svetovanjem podjetjem glede postavitve infrastrukture za delovanje erp programske opreme/izboljšave/optimizacije, skrb za prijavo tehničnih pozivov strank in usklajevanje z vendorjem na portalu, reševanje »on spot« vprašanj in zahtev podjetij in predlaganje novosti/rešitev, pomoč uporabnikom pri uporabi informacijskih rešitev in priprava uporabniške in tehnične dokumentacije. Več preberite tukaj.
Skip to content