Karierni center FIŠ vam posreduje nova prosta delovna mesta:

 • Etrel d.o.o je hitro rastoče proizvodno in IT podjetje ter eno izmed vodilnih podjetij na področju e-mobilnosti. So proizvajalci polnilnih postaj za električna vozila in programske opreme za upravljanje in nadzor polnilne infrastrukture. Njihove rešitve so že prisotne v več kot 40 državah od Norveške do Nove Zelandije. Zaradi širitve v svoje vrste vabijo več oseb:
  • Razvijalec programske opreme za polnilne postaje M/Ž. Več informacij na povezavi
  • Programer za Embedded okolja M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Višji backend razvojni inženir – Višji razvojni inženir zalednih sistemov M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Backend razvojni inženir – Razvojni inženir zalednih sistemov M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Višji frontend inženir – Višji frontend inženir aplikativnih rešitev M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Inženir kibernetske varnosti  M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • QA inženir – Testni inženir za ponilno infrastrukturo in/ali zaledni sistem M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Podporni inženir programske opreme M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Podporni inženir strojne opreme M/Ž. Več informacij na povezavi.
 • JavaScript razvijalci  M/Ž: Agiledrop d.o.o. Agiledrop v svoje vrste vabi nove  JavaScript razvijalce/ke, ki bi se pridružili dobro utečeni ekipi. Nudijo redno zaposlitev za nedoločen čas, nestresno delovno okolje in odlično ravnovesje med delom in prostim časom. Delo poteka v pisarni, ki ti je najbližja (Ljubljana, Maribor, Celje) ali od doma. Več informacij na povezavi.

 • SAP svetovalec za področje BI, prediktivne analitike in SAC M/Ž: Avtenta, napredne poslovne rešitve d.o.o. zaradi povečanega obsega poslovanja širijo kolektiv in želijo v svoje vrste pritegniti sodelavko ali sodelavca, ki lahko prispeva k skupni rasti, uspešnosti in napredku. Če si želite novih izzivov v urejenem in dinamičnem delovnem okolju vas vabijo, da se prijavite na delovno mesto: SAP svetovalec za področje BI, prediktivne analitike in SAC. Več informacij na povezavi.

 • Facebook oglaševalec M/Ž: Sensilab d.o.o.  išče ljudi, ki jim Facebook oglaševanje predstavlja največji izziv! Spremembe, ki se dogajajo na dnevni ravni, spremljanje uspešnosti kampanj in oglasov, konstantna dnevna optimizacija, iskanje novih priložnosti, nenehno testiranje novih idej, prodajnih pristopov. Če ti učki zažarijo, ko prebereš zgoraj opisano, potem nujno beri naprej. Glavne delovne naloge bodo kreiranje Facebook in Instagram oglasov, analiza rezultatov in optimizacija oglasov za doseganje ciljev, testiranje, iskanje izboljšav in novih priložnosti, priprava copy-ja in naročanje kreativ (design team) ter izmenjava dobrih praks v ekipi Facebook oglaševalcev. Več informacij na povezavi.

 • Back-end Software Engineer (Go, PHP) M/Ž: Limitlex d.o.o svoje vrste vabi sodelavko ali sodelavca za delovno mesto, ki bi skrbel/a za načrtovanje in razvoj programske opreme, spletnih aplikacij in mikrostoritev, delo z bazami podatkov, testiranje, vzdrževanje in odpravljanje bugov v software, avtomatizacijo CI in CD, upravljanje dockeriziranega okolja ter tudi občasno dežurstvo. Več informacij na povezavi.

 • Poslovni analitik M/Ž: Manpower d.o.o  za svojega naročnika, uspešno podjetje na področju razvoja digitalnih rešitev, išče osebo za naslednje naloge: Samostojno in celovito zajemanje poslovnih navad, potreb in zahtev stranke; Razumevanje vsebine poslovnih procesov za izdelavo digitalne rešitve, prilagojene ključnim potrebam naročnika; Vodenje sestankov s stranko in/ali poslovnimi partnerji za namen prevzema, razumevanja ali pojasnitve poslovnih procesov, navad, zahtev stranke; Proaktivno sodelovanje pri oblikovanju rešitev skupaj z naročnikom in tehničnimi sodelavci/razvijalci; Učinkovito komuniciranje o tematiki z vsemi deležniki na projektu, tako v slovenskem kakor tudi v angleškem jeziku; Oblikovanje, zasnova in zapis IT arhitekture predlagane poslovne digitalne rešitve; Komuniciranje teh rešitev poslovnim vodjem naročnika, kot tudi izvedbenim vodjem razvojnih ekip, ki sodelujejo pri projektu (notranjim in zunanjim); Povezovanje in skrb za ustrezno in redno komuniciranje ter sodelovanje med poslovnimi uporabniki in izvajalsko ekipo; Upravljanje pričakovanj in zadovoljstva strank. Več informacij na povezavi.

 • Sistemski administrator M/Ž: Etrel  d.o.o išče sodelavk/ca, katerega odgovornosti bodo upravljanje in vzdrževanje usmerjevalnikov, stikal in wifi opreme, upravljanje in vzdrževanje strežnikov za gostovanje virtualnih okolij.načrtovanje, implementacija ter vzdrževanje infrastrukture in komunikacijskih povezav v oblaku ter podjetju. dodeljevanje/omejevanje dostopa uporabnikom podjetja in zunanjim partnerjem, skladno s politiko podjetja.posodabljane in vzdrževanje tehnične dokumentacije.izvajanje rednih vaj za obnovitev po nesrečah.sodelovanje z drugimi ekipami pri vzdrževanju produkcijskih okolij.delo z različnimi tehnologijami in sodelovanje pri uvedbi novih. izvajanje nalog povezanih z dogovorjenimi SLA pogodbami s strankami. Več informacij na povezavi.

 • Ministrstvo za notranje zadeve – Policija, Štefanova ulica 2, Ljubljana, je objavilo javni natečaj za zasedbo prostega uradniškega delovnega mesta VIŠJI KRIMINALIST SPECIALIST (šifra DM 72627) v Policijski upravi Koper, Sektorju kriminalističnepolicije, Oddelku za računalniško preiskovanje. Več informacij na povezavi.
Skip to content