Karierni center FIŠ vam posreduje nova prosta delovna mesta:

 • Informatik VII/1 (Šifra DM J01725) M/Ž. Fakulteta za informacijske študije v Novem mestu v svoje vrste vabi informatika. Več informacij na povezavi.

 • Vzdrževalec računalniške opreme M/Ž: Vrtec Otona Župančiča Črnomelj išče osebo za skrb in vzdrževanje IKT opreme v vrtcu, urejanje spletne strani vrtca in ostala dela. Več informacij na povezavi.

 • QA Inženir – Testni inženir za polnilno infrastrukturo in/ali zaledni sistem M/Ž: Etrel d.o.o. je hitro rastoče proizvodno in IT podjetje ter eno izmed vodilnih podjetij na področju e-mobilnosti. So proizvajalci Etrel polnilnih postaj za električna vozila in Etrel OCEAN programske opreme za upravljanje in nadzor polnilne infrastrukture. Njihove rešitve so prisotne v več kot 40 državah, od Norveške do Avstralije. Podjetje Etrel je v 75% lasti švicarskega podjetja Landis+Gyr. Več informacij na povezavi.

 • Arhitekt kontrolnih sistemov M/Ž: Podjetje Cosylab d.d. išče osebo, katere ključna vloga bo razumevanje potreb strank ter preoblikovanje le-teh v zahtevke, pripravo projektnih planov ter oblikovanje arhitekture programske in strojne opreme za velike znanstvene projekte. Več informacij na povezavi.

 • Svetovalec za poslovne rešitve  M/Ž: Podjetje Mikrografija d.o.o. išče skrbnika ključnih kupcev, z veseljem do dela s strankami in pozitivno naravnanostjo ter s sposobnostjo priučitve in razumevanja poslovnih procesov ter specifičnih rešitev s področja IT. Več informacij na povezavi.

 • Serviser/ vzdrž. /admi. Računalniške opreme M/Ž: Podjetje LAMAS d.o.o. išče osebo za servisiranje in vzdrževanje računalniške opreme. Glavne naloge in odgovornosti bodo servisiranje in vzdrževanje računalniške opreme; administracija strežnikov in mrežne opreme; podpora pri svetovanju pri prodaji računalniške opreme. Več informacij na povezavi.

 • Podjetje Lumentum d.o.o. je vodilni proizvajalec inovativnih optičnih in fotonskih izdelkov, ki strankam po vsem svetu zagotavlja rešitve za optični prenos in komercialne laserje. Optične komponente in podsistemi podjetja Lumentum so prisotni v skoraj vseh telekomunikacijskih in podjetniških omrežjih ter omrežjih podatkovnega centra. Komercialni laserji podjetja Lumentum omogočajo napredne proizvodne tehnike in raznolike načine uporabe, vključno z naprednimi rešitvami za zaznavanje v tridimenzionalnem prostoru. Sedež podjetja je v Milpitasu v Kaliforniji, enote za raziskave in razvoj, proizvodnjo ter prodajo pa so vzpostavljene po vsem svetu. V svoje vrste vabijo več oseb:
  • Software test engineer (Inženir za testiranje programske opreme) M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Firmware/software engineer (Inženir za programsko opremo) M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Frontend development engineer (Frontend razvojni inženir) M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Test engineer (Inženir za testiranje) M/Ž. Več informacij na povezavi.
 • SW inženir z znanjem Jave M/Ž: Result d.o.o. v svoj tim sprejema strokovnjake, ki bodo z veliko mero zagnanosti sodelovali na projektih na evropskem in globalnem trgu. Več informacij na povezavi.
Skip to content