Z novim študijskim letom bo na Fakulteti za informacijske študije v Novem mestu možen tudi brezplačen redni študij na visokošolskem strokovnem študijskem programu Računalništvo in spletne tehnologije

Vlada Republike Slovenije je dne 29. 1. 2022 podala soglasje k vsebini Razpisa za vpis v dodiplomske in enovite magistrske študijske programe za študijsko leto 2022/2023 in s tem tudi soglasje k povečanju vpisnih mest.

Na naši fakulteti smo tako prvič pridobili tudi 50 mest za vpis v 1. letnik rednega študija na visokošolskem strokovnem študijskem programu Računalništvo in spletne tehnologije. Ta bo torej za redne študente brezplačen, kar velja tudi za zaposlene, če izpolnjujejo pogoje za vpis v redni študij. Poleg mest za redni študij je na tem programu na voljo tudi 30 vpisnih mest za izredni študij.

Za vpis v 1. letnik imamo razpisanih tudi  70 vpisnih mest za brezplačni redni študij  in 10 mest za izredni študij na visokošolskem strokovnem študijskem programu Informatika v sodobni družbi ter 40 mest za izredni študij na univerzitetnem študijskem programu Informatika v sodobni družbi.

Prvi prijavni rok za vse študijske programe na prvi stopnji (dodiplomske) se odpre 15. februarja 2022 in bo trajal bo 18. marca 2022.

Vabljeni k vpisu.

Skip to content