Na naši fakulteti vam na prvi stopnji ponujamo širok nabor znanj tako iz družboslovne informatike, kamor sodi visokošolski strokovni študijski program Informatika v sodobni družbi, kot tudi iz razvojno-programerskega področja, ki ga pokriva visokošolski strokovni študijski program Računalništvo in spletne tehnologije. Oba študijska progama bomo v prihodnjem študijskem letu 2024/2025 izvajali v redni in izredni obliki.

Prednost študija na FIŠ je možnost sodelovanja na predavanjih in vajah preko spleta. To pomeni, da se lahko študenti predavanj in vaj, po lastni izbiri, udeležujejo v živo v prostorih fakultete, ali preko videokonferenčnega spletnega orodja iz udobja svojega doma.

Prvi prijavni rok za vpis v oba študijska programa na dodiplomski stopnji, za študijsko leto 2024/2025, se odpre 20. 2. 2024 in traja do 20. 3. 2024.

V kolikor imate kakšno vprašanje glede študijskih programov ali prijave in vpisa, nas lahko pokličete na tel. 07 37 37 870 ali nam pišete na vpis@fis.unm.si. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Skip to content