Vas veseli informatika, računalništvo, spletne tehnologije, podatkovne znanosti, kibernetska varnost ali študij informacijske družbe? Potem ste na pravem mestu!

Fakulteta za informacijske študije v Novem mestu (FIŠ) vam namreč že na prvi stopnji ponuja širok nabora znanj tako iz družboslovno-tehničnega stališča, kamor sodi visokošolski strokovni študijski program Informatika v sodobni družbi (redni in izredni študij), kot tudi iz razvojno-programerskega področja, ki ga pokriva visokošolski študijski program Računalništvo in spletne tehnologije (redni in izredni študij).

Pridobljena znanja na prvi stopnji je možno nadgrajevati na istoimenskih magistrskih programih Informatika v sodobni družbi (redni in izredni študij) in Računalništvo in spletne tehnologije (redni in izredni študij), fakulteta pa omogoča tudi študij na magistrskih programih Podatkovne znanosti (redni in izredni študij), Kibernetska varnost (izredni študij v angleškem jeziku) ter Poslovna informatika (izredni študij v angleškem jeziku). Informacijska družba (redni študij) pa je fakultetni doktorski program.

Pomembna prednost študija na FIŠ pa je tudi možnost hibridnega spremljanja predavanj in vaj, kar pomeni, da se lahko študenti predavanj in vaj, po lastni izbiri, udeležujejo v živo v prostorih fakultete, ali iz udobja svojega doma, preko videokonferenčnega spletnega orodja.

Pridružite se nam na online informativnem dnevu in izvedeli boste vse o študiju na FIŠ!

Informativne dneve bomo izvedli online, preko platforme Zoom:

  • v petek, 17. 2. 2023, ob 10. uri
  • v petek, 17. 2. 2023, ob 17. uri
  • v soboto, 18. 2. 2023, ob 10. uri

Povezava do dogodka: https://zoom.us/j/96579747361
Meeting ID: 965 7974 7361

Predstavili vam bomo vseh 8 študijskih programov, na vseh treh stopnjah študija:

Vljudno vabljeni!

Če se informativnega dneva ne boste mogli udeležiti, nas lahko pokličete na tel. 07 37 37 870 ali nam pišete na vpis@fis.unm.si

Skip to content