Od danes, 21. 8., do petka, 25. 8. 2023, teče drugi prijavni rok za vpis v dodiplomske študijske programe. Na naši fakulteti lahko na tej stopnji študija izbirate med dvema študijskima programoma.

Tisti, ki želite povezati družboslovje z informatiko, se boste našli v študijskem programu Informatika v sodobni družbi. Ta program namreč povezuje informacijska, poslovna in družboslovna znanja. Če pa vas bolj veseli programiranje in razvoj aplikacij, vam svetujemo študijski program Računalništvo in spletne tehnologije. Oba študijska progama bomo v prihajajočem študijskem letu 2023/2024 izvajali v redni in izredni obliki, več informacij o prijavi in vpisu pa je na voljo tukaj.

Na FIŠ vam sicer zagotavljamo odlično študijsko izkušnjo, saj sodobna videokonferenčna oprema in pametne table omogočajo virtualno sodelovanje na predavanjih in vajah. Naši študenti imajo tako vedno možnost, da se predavanj udeležijo v živo, v prostorih fakultete, ali preko spleta od koderkoli v Sloveniji ali tujini. Omeniti velja tudi naše vrhunske profesorje in raziskovalce, prijazne strokovne sodelavce, ki vam bodo z veseljem v podporo ter tesno sodelovanje s podjetji iz lokalnega okolja.

V kolikor imate kakšno vprašanje glede študijskih programov ali prijave in vpisa, nas lahko pokličete na tel. 07 37 37 870 ali nam pišete na vpis@fis.unm.si. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Skip to content