Obveščamo vas, da je Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije podaljšalo prvi prijavni rok na dodiplomski študij, za študijsko leto 2023/2024, za teden dni, in sicer do ponedeljka, 27. marca 2023. Več informacij o prijavi in vpisu je na voljo tukaj.

Na Fakulteti za informacijske študije v Novem mestu (FIŠ) vam na prvi stopnji ponujamo širok nabor znanj tako iz družboslovno-tehničnega področja, kamor sodi visokošolski strokovni študijski program Informatika v sodobni družbi, kot tudi iz razvojno-programerskega področja, ki ga pokriva visokošolski študijski program Računalništvo in spletne tehnologije. Oba študijska progama bomo v prihajajočem študijskem letu 2023/2024 izvajali v redni in izredni obliki.

Prednost študija na FIŠ je možnost hibridne udeležbe predavanj in vaj, kar pomeni, da se lahko študenti predavanj in vaj, po lastni izbiri, udeležujejo v živo v prostorih fakultete, ali on-line iz udobja svojega doma, preko videokonferenčnega spletnega orodja.

V kolikor imate kakšno vprašanje glede študijskih programov ali prijave in vpisa, nas lahko pokličete na tel. 07 37 37 870 ali nam pišete na vpis@fis.unm.si. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Skip to content