V okviru Jean Monnet Modula FIS NODE smo za študente, raziskovalce, gospodarstvenike, oblikovalce politik, nevladne organizacije in ostale zainteresirane deležnike, izvedli prvi tridnevni dogodek oz. delavnico pod naslovom: Oblikovanje uporabniške izkušnje za začetnike na področju krožnega gospodarstva. 

Primere dobrih praks na področju krožnega gospodarstva v Mestni občini Novo mesto (MONM) sta udeležencem predstavila Peter Geršič, vodja razvojno projektne pisarne in vodja projekta CircLocal, MONM, Tina Cigler, koordinatorka projektov na Društvu za razvijanje prostovoljnega dela (DRPDNM International) in Polona Hrovat Mavsar, vodja razvojnih projektov, KNOF Circular LAB, Krško. Celotni dogodek pa je vodila in povezovala vodja projekta, doc. dr. Urška Fric.
»Projekt sofinancira Evropska Unija. Izražena mnenja in stališča so izključno mnenja in stališča avtorjev in ne izražajo nujno tudi mnenja in stališč Evropske unije in Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Niti Evropska unija niti Evropska izvajalska agencija za izobraževanje in kulturo (EACEA), ne moreta biti odgovorni zanje.«
Skip to content