V okviru Jean Monnet Modula FIS NODE smo za študente, raziskovalce, gospodarstvenike, oblikovalce politik, nevladne organizacije in ostale zainteresirane deležnike, izvedli drugi dogodek zapovrstjo oz. poletno šolo pod naslovom: Napredno o oblikovanju uporabniške izkušnje na področju krožnega gospodarstva. Dogodek je vodila vodja projekta, doc. dr. Urška Fric.
 

Program je bil razgiban in praktično naravnan, v celoti pa je sledil oblikovanju uporabniško usmerjenega projekta na področju krožnega gospodarstva. Na tokratnem dogodku so se udeleženci ukvarjali z metodologijo oblikovanja uporabniško usmerjenega projekta, in sicer so se pretežno posvečali metodam in tehnikam za izdelavo in testiranje Wireframe-a in Mockup-a.

»Projekt sofinancira Evropska Unija. Izražena mnenja in stališča so izključno mnenja in stališča avtorjev in ne izražajo nujno tudi mnenja in stališč Evropske unije in Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Niti Evropska unija niti Evropska izvajalska agencija za izobraževanje in kulturo (EACEA), ne moreta biti odgovorni zanje.«
Skip to content