Študijsko leto 2023/24 je že pred vrati in tudi letos smo za vse novo vpisane študente in študentke pripravili Uvodni dan FIŠ. Uvodni dan je namenjen temu, da spoznate fakulteto, njeno organiziranost, predmete na študijskih programih, pa tudi možnosti, ki so vam na voljo, npr. Erasmus+ mednarodne izmenjave.  

Za prvi študijski dan smo za vas pripravili Uvodni dan FIŠ, ki bo potekal online preko komunikacijskega orodja Zoom. Namenjen je temu, da spoznate fakulteto, njeno organiziranost, predmete na vaših študijskih programih, pa tudi možnosti, ki so vam na voljo. 

Nujno je, da si namestite Zoom aplikacijo na računalnik ali na mobilni telefon, torej na napravo, preko katere se nam boste na Uvodnemu dnevu pridružili. Namreč v kolikor bi se želeli Uvodnemu dnevu pridružiti preko brskalnika, vam ne bo omogočena razvrstitev v skupine. V primeru, da imate Zoom aplikacijo že nameščeno, si jo nujno posodobite na najnovejšo različico.

ponedeljek, 2. oktobra 2023, vas ob 16. uri prijazno vabimo, da se nam pridružite v online Zoom srečanju na povezavi https://zoom.us/j/99654389934 (Topic: Uvodni dan FIŠ, Meeting ID: 996 5438 9934).

Na uvodnem dnevu vam bomo na kratko predstavili fakulteto in njeno delovanje, referat, knjižnico, Erasmus+ ter vam podali številne druge informacije, ki vam bodo prišle prav tekom študija. Predstavili vam bomo predmetnike na vaših študijskih programih, zaključili pa bomo z razvedrilnim kvizom s področja informatike in računalništva. S temami uvodnega dneva se lahko seznanite tudi v Programu uvodnega dne, ki vam ga prilagamo v priponki.

Obveščamo vas tudi, da je urnik objavljen in dostopen preko Moodla (vstopni podatki – uporabniško ime in geslo so isti kot za vstop v spletni referat).

Želimo vam uspešen začetek študijskega leta!

Skip to content