Vabimo vas na naš septembrski virtualni informativni dan, ki bo v četrtek, 21. 9. 2023, ob 17. uri. Pri nas lahko študirate redno ali izredno na vseh treh stopnjah, posebno pozornost bomo tokrat namenili magistrskim študijskim programom, za katere je do 25. 9. 2023 odprt 6. prijavni rok.

Pri nas vam na 2. stopnji študija nudimo širok nabor različnih študijskih programov. Informatika v sodobni družbi je magistrski program za vse, ki želite zanimanje za družboslovje povezati s potenciali, ki jih nudi obvladovanje informacijskih tehnologij. Magistrski študijski program Računalništvo in spletne tehnologije vam omogoča poglobitev v svet programiranja in razvoja. Za računalniške in statistične navdušence magistrski program je prava izbira Podatkovne znanosti. Kibernetska varnost pa je program druge stopnje, ki nudi poglobljena znanja s področij varovanja informacijsko-komunikacijske tehnologije v organizacijah, metod in tehnik zaščite ter varovanja pred kibernetskimi grožnjami. Posebnost tega programa je, da ga bomo v študijskem letu 2023/2024 izvajali izredno in v angleške jeziku, medtem, ko bomo preostale magistrske študijske programe izvajali redno in izredno. 

Prosta vpisna mesta za vpis na redni študij druge stopnje so še na voljo, za vpis pa trenutno teče šesti vpisni rok, ki bo odprt do 25. 9. 2023. Če bodo po zaključku tega prijavnega roka še ostala prosta vpisna mesta, bomo prijave sprejemali do zapolnitve vpisnih mest, vendar najkasneje do 28. 9. 2023.

Poleg aktualnih študijskih programov, vam na naši fakulteti nudimo tudi možnost virtualnega sodelovanja na predavanjih in vajah. Naša sodobna videokonferenčna oprema in pametne table omogočajo, da vsak sam izbere, ali se bo predavanj in vaj udeležil v živo v Novem mestu, ali prek spleta od kjerkoli v Sloveniji ali tujini. Omeniti velja tudi FIŠ-eve vrhunske profesorje in raziskovalce, prijazne strokovne sodelavce ter tesno sodelovanje s podjetji iz lokalnega okolja.

Pridružite se nam na virtualnem informativnem dnevu in izvedeli boste vse o študiju na FIŠ!  Informativni dan bo v četrtek, 21. 9. 2023, ob 17.00, preko platforme Zoom. Podatki za dostop so sledeči:

Vljudno vabljeni!

Če se informativnega dneva ne boste mogli udeležiti, nas lahko pokličete na tel. 07 37 37 870 ali nam pišete na vpis@fis.unm.si in prijazne strokovne sodelavke v referatu vas bodo z usmerile na vaši nadaljnji študijski poti.

Skip to content