Karierni center FIŠ vam posreduje nova prosta delovna mesta:

 • Javni raziskovalni zavod Rudolfovo – znanstveno in tehnološko središče Novo mesto vabi k sodelovanju osebe, ki jih navdihuje raziskovanje in razvijanje novih tehnologij, storitev in procesov ter prenos tega znanja v okolje. Lahko ste na začetku karierne poti ali pa že izkušen strokovnjak ali znanstvenik. Več informacij na povezavi.

 • Več prostih delovnih mest M/Ž: Etrel d.o.o. je hitro rastoče proizvodno in IT podjetje ter eno izmed vodilnih podjetij na področju e-mobilnosti. So proizvajalci Etrel polnilnih postaj za električna vozila in Etrel OCEAN programske opreme za upravljanje in nadzor polnilne infrastrukture. Njihove rešitve so prisotne v več kot 40 državah, od Norveške do Avstralije. Podjetje Etrel je v 75% lasti švicarskega podjetja Landis+Gyr. V svoje vrste vabijo več oseb, za različna delovna mesta:
  • Višji frontend inženir M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Frontend razvojni inženir M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Višji backend razvojni inženir M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Programer za embedded okolja M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Razvijalec programske opreme za polnilne postaje M/Ž. Več informacij na povezavi.
 • Customer value manager M/Ž: Podjetje COMPETO d.o.o. išče osebo za vodenje organizacijske enote, ki jo sestavljajo štiri področja; razvoj segmentnega upravljanja (strateško in vsebinsko upravljanje s segmenti za fizične in pravne osebe), CRM področje (vodenje, upravljanje in razvoj področja, tako strateško kot tudi vsebinsko), Customer Experience Management področje ter področje raziskav. Več informacij na povezavi.

 • Specialist za projekte, tehnologijo in analitiko  M/Ž: Podjetje GENERALI zavarovalnica d.d. Ljubljana išče analitično usmerjenega vodjo projektov, ki bo dopolnil ekipo, ki se ukvarja s projekti in razvojem tehnologije na področju škodnih primerov. Če si usmerjen/a v iskanje rešitev, ki zagotavljajo dobro uporabniško izkušnjo, hkrati pa sta ti blizu delo s podatki in raziskovanje, je to odlična priložnost. Več informacij na povezavi.

 • Sistemski inženir  M/Ž: Podjetje UNIJA SIBIT d.o.o. išče osebo za vzdrževanje informacijske infrastructure, ki bo skrbela za razvoj in testiranje novih produktov in rešitev ter sodelovala pri razvojnih projektih. Delo bo obsegalo tudi upravljanje z rešitvami varnostnega kopiranja, upravljanje virtualnih okolji Hyper V in VMware, migracije storitev med različnimi okolji (on premise – cloud), skrb za varnostne ukrepe virtualnih okolij in infrastrukture, proaktivno ukrepanje v primeru informacijskih varnostnih dogodkov ter odpravo napak in vzdrževanje IT sistemov poslovnih partnerjev. Več informacij na povezavi.

 • Sistemski administrator (šifra DM 294) v službi za upravno poslovanje, splošne zadeve in informatiko M/Ž: Ministrstvo za kulturo išče osebo za sodelovanje pri zagotavljanju delovanja IKT sistemov (delovne postaje, strežniki, aktivna mrežna oprema, operacijski sistemi, aplikacije in ostali IKT sistemi), sodelovanje z enotnim kontaktnim centrum EKC ter zunanjimi izvajalci (dobavitelji računalniške opreme in pooblaščeni serviserji, nameščanje opreme in izvajanje postopkov za pridobitev oddaljenega dostopa do HKOM in za pridobivanje kvalificiranega digitalnega potrdila (SIGOV-CA) ipd. Več informacij na povezavi.

 • Analitik VII/2 (I) – Oddelek za informatiko, project E-gozdarstvo M/Ž: Zavod za gozdove Slovenije išče osebo za pripravljanje statistik, izdelovanje analiz, poročil in predlogov za odločanje, zbiranje in obdelovanje podatkov o gozdu in gozdnem prostoru na ravni države, sodelovanje v delovnih skupinah in projektnih nalogah, načrtovanje in razvijanje prostorskega inforrmacijskega Sistema, vzdrževanje in upravljanje IKT programske opreme, opravljanje osnovne administracije baz podatkov, nudenje tehnične pomoči uporabnikom IKT tehnologije, pripravljanje programov in raziskovalno razvojnih nalog ter poročil o delu za področje dela. Več informacij na povezavi.

 • Javni holding Ljubljana, d.o.o., družba za izvajanje strokovnih in razvojnih nalog na področju gospodarskih javnih služb, razpisuje delova mesta na področju računalništva in informatike:
  • Referent v sektorju za informatiko (področje podpore uporabnikom) M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Strokovni sodelavec v sektorju za informatiko (področje IT skrbništva in podpore poslovnim procesom M/Ž. Več informacij na povezavi.

 • Podjetje Aglicon d.o.o. išče nove sodelavce z osnovnim znanjem programiranja za redno ali študentsko zaposlitev, nudijo pa tudi možnost opravljanja prakse. Delovna mesta so primerna tako za začetnike kot tudi za izkušene posameznike:
Skip to content