Karierni center FIŠ vam posreduje nova prosta delovna mesta:

PHP razvijalci (m/ž) – LJ, MB, CE ali od doma M/Ž: Agiledrop d.o.o. išče osebo, ki bi za naročnike podjetja, ki so tuja podjetja in organizacije, razvijala spletne aplikacije, intranete, portale in spletna mesta. Spletne rešitve načrtujejo in razvijajo po najnovejših praksah razvoja, z ekipami iz celega sveta pa sodelujejo na agilen način z uporabo sodobnih orodij. Kot PHP razvijalec bo oseba razvijala module in prilagajala Drupal. Podjetje nudi številne ugodnosti ter karierno pot. Več informacij na povezavi.

C++ razvijalec  M/Ž: Cosylab. d.o.o. išče izkušenega C++ razvijalca, ki bi se pridružil ekipi pri razvoju programske opreme za kompleksne aplikacije, ki se uporabljajo na področju medicine. Postali boste del ekipe strokovnjakov, ki se ukvarjajo z naprednim razvojem, z možnostjo napredovanja v tehničnega vodjo (technical lead). Na delovnem mestu vam zagotavljajo samostojnost in nudijo okolje, kje spodbujajo ter cenijo podane pobude izkušenih strokovnjakov. Več informacij na povezavi.

Več prostih delovnih mest M/Ž: Etrel d.o.o. je hitro rastoče proizvodno in IT podjetje ter eno izmed vodilnih podjetij na področju e-mobilnosti. So proizvajalci Etrel polnilnih postaj za električna vozila in Etrel OCEAN programske opreme za upravljanje in nadzor polnilne infrastrukture. Njihove rešitve so prisotne v več kot 40 državah, od Norveške do Avstralije. Podjetje Etrel je v 75% lasti švicarskega podjetja Landis+Gyr. V svoje vrste vabijo več oseb, za različna delovna mesta:

 • Višji frontend inženir – Višji razvojni inženir apliaktivnih rešitev M/Ž. Več informacij na povezavi.
 • Višji Backend razvojni inženir – Višji razvojni Inženir zalednih sistemov M/Ž. Več informacij na povezavi.
 • Backend razvojni inženir –Razvojni Inženir zalednih sistemov M/Ž. Več informacij na povezavi.
 • Projektni vodja M/Ž. Več informacij na povezavi.

Več prostih delovnih mest M/Ž: Podjetje Troia d.o.o. se uvršča v sam vrh slovenskih podjetij na področju inovativnih informacijskih rešitev in storitev na področju upravljanja sredstev in je eno najhitreje rastočih podjetij v Sloveniji. V podjetju verjamejo, da so veliki uspehi plod pridnih zaposlenih, ki so cenjeni in vedno motivirani. S ciljem, da so najboljši, kar so lahko, spodbujajo zaposlene da rastejo, se učijo, razvijajo in postanejo najboljša različica sebe hkrati pa poskrbimo, da jim na tej poti v največji možni meri pomagamo. V svoje vrste vabijo več oseb:

 • Tehnik – razvijalec programske opreme M/Ž. Več informacij na povezavi.
 • Sistemski inženir M/Ž. Več informacij na povezavi.
 • Projektni vodja M/Ž. Več informacij na povezavi.
 • Svetovalec M/Ž. Več informacij na povezavi.
 • Tehnik – razvijalec programske opreme M/Ž. Več informacij na povezavi.

Izkušeni C# razvijalec M/Ž: Cosylab d.o.o. išče osebo, ki bo delala kot razvijalec programske opreme pri novem projektu zdravljenja raka. Projekt je sestavljen iz več porazdeljenih programskih komponent in delovnih tokov, ki jih boste pomagali oživiti. Naloge in odgovornosti bodo: razvoj komponent na sistemu Windows temelječe nove programske opreme za terapijo raka, sodelovanje pri sestankih ekipe in revizijah kode ter testiranje in dokumentiranje lastnega dela. Več informacij na povezavi.

Senior developer M/Ž: Podjetje NAZA d.o.o. za tujega poslovnega partnerja  išče novega člana oz. članico ekipe  – »Full stack developer«, ki bo v prvi fazi skrbel za projektno vodenje (koordinacija dela in nalog članom projektne skupine ter nadzor projektov), v prihodnosti pa bo vodil team junior developerjev. Več informacij na povezavi.

Razvojni programer za avtonomna vozila M/Ž: I.H.S. d.o.o. v svoje vrste vabi osebo za izvajanje programerskega dela z uporabo strukturnega programskega jezika, računalniških algoritmov in podatkovnih baz, razvijanje celovite programske opreme v procesu razvoja novih naprav, od idejne zasnove, razvijanja, testiranja in optimizacije delovanja naprav. Več informacij na povezavi.

Razvijalec programske opreme (Software Developer) v Adrii Dom M/Ž: Podjetje Adria Dom d.o.o. v svoje vrste vabi osebo, katere odgovornosti bodo analiza, razvoj in načrtovanje programske opreme v več-nivojskih arhitekturah; razvoj in uvajanje inovativnih digitalnih storitev in produktov; spremljanje in implementacija novih tehnologij; pripravo arhitektur informacijskih sistemov in optimizacija. Več informacij na povezavi.

Kadrovska agencija Manpower d.o.o. za svoje naročnike išče več oseb za različna delovna mesta na področjih računalništva in informatike.

 • Ilustrator/graf. Oblikovalec (rač. igre) M/Ž. Več informacij na povezavi.
 • IT svetovalec za ERP področje M/Ž. Več informacij na povezavi.
 • Software razvijalec M/Ž. Več informacij na povezavi.
 • Sistemski administrator M/Ž. Več informacij na povezavi.
 • Vodja kadrovske službe M/Ž. Več informacij na povezavi.
 • SAP svetovalec M/Ž. Več informacij na povezavi.
 • Front-end/Back-end/Full stack razvijalec M/Ž. Več informacij na povezavi

Vodja ekipe razvijalcev M/Ž: Podjetje Cosylab d.o.o. v svoje vrste vabi osebo, ki ima izkušnje z razvojem programske opreme in/ali izkušnje z vodenjem razvijalcev programske opreme, izkušnje z grajenjem in vodenjem ekip v storitvenem sektorju oz. na storitvenih projektih, odlične vodstvene sposobnosti, odlične sposobnosti usklajevanja poslovnih ciljev, človeških virov, projektnih časovnic in izkušenj stranke, močne komunikacijske sposobnosti, tekoče govorno in pisno znanje angleškega jezika, odlične med-osebne sposobnosti ter učinkovito komuniciranje s sodelavci in partnerji ter vsaj VI/2. stopnja izobrazbe smeri računalništva in informatike, elektrotehnike ali fizike. Več informacij na povezavi.

Skip to content