Karierni center FIŠ vas obvešča o novih prostih delovnih mestih:

  • Samostojni informatik v Informacijski podpori poslovnim procesom M/Ž: Krka, tovarna zdravil, d. d., Novo mesto išče več sodelavcev za različna področja Informacijske tehnologije za podporo proizvodnji, delo z dokumentnimi sistemi, administracijo SAP ter podporo poslovnemu poročanju. Od kandidatov pričakujejo končan univerzitetni študij (2. bolonjsko stopnjo) računalniške, elektrotehniške, matematične, strojne ali druge tehniške smeri, delovne izkušnje vsaj na enem od naštetih področij, poznavanje Microsoftovih tehnologij, dobro poznavanje relacijskih podatkovnih baz, poznavanje vsaj enega razvojnega okolja, komunikativnost, odločnost in samoiniciativnost, rganiziranost, pripravljenost za skupinsko delo in usmerjenost v rezultate, dobre komunikacijske in analitične sposobnosti ter aktivno znanje angleškega jezika. Kandidatom nudijo delo v mednarodnem poslovnem okolju, strokovno izpopolnjevanje, karierni razvoj in napredovanje ter dobre delovne razmere. Več informacij na povezavi.
  • Vodja projektov na področju informatike M/Ž: Mikrografija d.o.o v svoje vrste rabi osebo za  vodenje projektov s področja uvajanja informacijskih rešitev v okolja naročnikov. Ostale aktivnosti in odgovornosti bodo tudi poslovna analiza in načrtovanje obstoječih ter novih poslovnih procesov in informacijskih sistemov, sodelovanje s skrbnikom strank v predprodajnem procesu pri pripravi ocen ter idejnih zasnov projektov, iniciranje organizacije projekta po odobritvi izvedbe projekta, upravljanje in nadzorovanje napredka projekta, obsega, mejnikov, stroškov ter zagotavljanje kakovosti izvedbe projekta, usmerjanje, koordiniranje in organiziranje dela in aktivnosti članov projektne skupine na način, da se dosežejo cilji projekta v okviru načrtovanega obsega, rokov in kakovostnih zahtev, poročanje o stanju projektov zainteresiranim deležnikom, upravljanje zahtev obsega, spremembe rokov ali stroškov projekta, spremljanje in zmanjševanje projektnih tveganj, priprava in skrb za projektno dokumentacijo, zagotavljanje pravočasnega zaključevanja projektov. Več informacij na povezavi.
  • Sistemski inženir za računalniška omrežja M/Ž: Agencija Manpower d.o.o za uspešno slovensko podjetje išče osebo, ki bi skrbela za predlaganje in načrtovanje naprednih rešitev; upravljanje omrežne informacijske infrastrukture; zagotavljanje neprekinjenega delovanja omrežne informacijske infrastrukture za zavarovalniško poslovanje; izvajanje aktivnega monitoringa ter priprava poročil vezanih na delovanje informacijskega omrežja; sodelovanje s poslovnimi uporabniki in zunanjimi izvajalci pri predlaganju, razvoju, vzdrževanju in testiranju informacijskih rešitev zavarovalnice; sodelovanje pri upravljanju informacijske varnostne politike za področje računalniških omrežij. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom, delo z naprednimi rešitvami, v razvejanem in visoko redundantnem omrežnem okolju, možnost izobraževanja, osebnega in strokovnega razvoja, prijetno in stimulativno delovno okolje. Več informacij na povezavi.
  • Začetnik konzultant za e-mobilnost / Junior eMobility Consultant M/Ž: FK, raziskave in razvoj, d.o.o.  je hitro rastoče softwersko podjetje, ki pomaga organizacijam na področju e-mobilnosti, da delajo bolj kakovostne in na podatkih temelječe odločitve. Večina njihovih strank je iz Velike Britanije, kar je tudi njihov primarni trg. Velika Britanija sodi med najnaprednejše in vizionarske države na področju uvajanja e-mobilnosti. Nudijo delo z naprednimi rešitvami, v razvejanem in visoko redundantnem omrežnem okolju, možnost izobraževanja, osebnega in strokovnega razvoja, prijetno in stimulativno delovno okolje. V svoje vrste vabijo osebo z naslednjimi karakteristikami: aktivno znanje angleškega jezika (C1 ali C2),  natančnost, hitro razumevanje kompleksnih situacij in sposobnost hitrega učenja, sposobnost dela od doma in znanje uporabe sodonnih komunikacijskih orodij, kot sta Slack in Jira. Zaželjena je izobrazba s področja poslovne informatike ali tehnične znanosti (računalništvo, informatika, elektrotehnika). Prednost imajo kandidati z izkušnjami dela z umetno inteligenco in ali podatkovno analitiko (prednost) ter izkušnjami na področju e-mobilnosti. Več informacij na povezavi.
  • Tehnik – razvijalec programske opreme  M/Ž: Troia d.o.o. v svoje vrste rabi osebo, ki razvija, oblikuje, testira, implementira in vzdržuje tehnične rešitve s pomočjo različnih aplikacij, programskih in integracijskih orodij ter IT sistemov. Oblikuje in razvija programske komponente, integrira programsko opremo, programe in IT rešitve različnih platform, da ustrezajo potrebam naročnikov in projektov ter se kontinuirano tehnično izobražuje. Več informacij na povezavi.

Skip to content