Karierni center FIŠ vas obvešča o novih prostih delovnih mestih:

  • Samostojni strokovni sodelavec na področju razvoja poslovne informatike v Korporativni ekonomiki M/Ž: Krka, tovarna zdravil, d. d., Novo mesto išče osebo, katere naloge bodo digitalizacija procesov na področju računovodstva in kontrolinga v skupini Krka, razvijanje rešitev na področju poslovne inteligence (BI), vodenje projektov ter sodelovanje pri implementaciji ERP-sistemov (BC), dokumentnih in drugih sistemov v Krkinih odvisnih družbah, pripravljanje funkcionalnih zahtev pri razvoju IT-rešitev, uvajanje in upravljanje sprememb ter usposabljanje uporabnikov, sodelovanje z internimi naročniki in drugimi ustreznimi sogovorniki pri zasnovi poslovnih in informacijskih rešitev in delovanje v raznovrstnih mednarodnih timih. Ponujajo delo v dinamičnem mednarodnem poslovnem okolju odlične možnosti za strokovno izpopolnjevanje, karierni razvoj in napredovanje v skupini Krka, zelo dobre delovne razmere ter stabilno in urejeno delovno okolje. Več informacij na povezavi.

  • Front-end razvijalci M/Ž: Agiledrop d.o.o. v svoje vrste vabi osebo, ki bo zadolžena za to, da iz grafičnih predlog, ki jih priskrbijo oblikovalci, razvija Drupal teme. Poleg implementacij predlog bodo zadolžitve tudi za enostavnejše konfiguracije Drupal spletnih mest. Naročniki so tuja podjetja in organizacije. Pričakuje se sodelovanje z ekipo back-end razvijalcev ter sodelovanje pri razvoju spletnih aplikacij, intranetov, portalov in spletnih mest. Spletne rešitve podjetje načrtuje in razvija po najnovejših praksah razvoja, z ekipami iz celega sveta pa sodeluje na agilen način z uporabo sodobnih orodij. Več informacij na povezavi.

  • Sistemski inženir M/Ž: OSI d.o.o. išče osebo, ki jo zanima področje sistemske integracije, ki pretežno obsega Linux strežniško opremo, tehnologije virtualizacije (VirtualBox, KVM, Docker), tehnologije spletnih in aplikacijskih strežnikov in trinivojske arhitekture postavitve in upravljanja lastnih aplikacij (odjemalec/aplikacija, spletni strežnik, podatkovno skladišče) ter si želi delati s strokovnjaki svetovnega formata. Osebi, ki je hkrati izziv tudi področje zaščite sistemov in aplikacij ter vzpostavitve avtomatizacije in upravljanje ter nameščanje aplikativnih rešitev, nudijo odlično priložnost v ekipi. Več informacij na povezavi.

  • Razvijalec programske opreme za vgrajene sisteme M/Ž: Etrel d.o.o. je hitro rastoče proizvodno in IT podjetje ter eno izmed vodilnih podjetij na področju e-mobilnosti. So proizvajalci polnilnih postaj za električna vozila in programske opreme za upravljanje in nadzor polnilne infrastrukture. Njihove rešitve so že prisotne v več kot 40 državah od Norveške do Nove Zelandije. Vse, ki so želijo delo v dinamični in prijetni ekipi, ki razvija tehnološko napredne rešitve na B2B in B2C segment ter delo na hitro razvijajočem se področju elektromobilnosti in pametnih naprav, vabijo k prijavi. Več informacij na povezavi

Skip to content