V sredo, 29. 3. 2023, smo na Fakulteti za informacijske študije v Novem mestu (FIŠ) izvedli tradicionalni Zimski tabor, ki je postregel z naborom različnih aktivnosti.

Na tokratnem Zimskem taboru smo se po uvodnih nagovorih dekana FIŠ, prof. dr. Mateja Makaroviča, dekana FUDŠ, prof. dr. Boruta Rončevića in prodekanje za znanstveno-raziskovalno delo, doc. dr. Nuša Erman, v prvem delu predstavitev posvetili znanstveno-raziskovalnemu delu FIŠ. Za začetek je tako okrepljena projektna pisarna FIŠ predstavila svoje delovanje, sledile so novice s področja znanstveno-raziskovalnega dela na FIŠ, predstavljen je bil tudi napredek mladih raziskovalcev in načrti za prihodnost.

V drugem sklopu Zimskega tabora je besedo prevzela dr. Andreja Umek Venturini, ki je predstavila programe in način priprave projektnih predlogov Obzorje Evropa in Evropski raziskovalni svet (ERC).

V tretjem sklopu pa so se imeli raziskovalni sodelavci priložnost srečati na strateškem sestanku, medtem ko je bilo strokovnim in pedagoškim sodelavcem namenjeno usposabljanje za uporabo Excela, ki ga je izvedel viš. pred. dr. Albert Zorko.

Posamezne utrinke z dogodka si lahko ogledate v fotogaleriji:

Skip to content