Karierni center FIŠ vam posreduje nova prosta delovna mesta:

PHP razvijalci (m/ž) – LJ, MB, CE ali od doma M/Ž: Agiledrop d.o.o. išče osebo, ki bi za naročnike podjetja, ki so tuja podjetja in organizacije, razvijala spletne aplikacije, intranete, portale in spletna mesta. Spletne rešitve načrtujejo in razvijajo po najnovejših praksah razvoja, z ekipami iz celega sveta pa sodelujejo na agilen način z uporabo sodobnih orodij. Kot PHP razvijalec bo oseba razvijala module in prilagajala Drupal. Podjetje nudi številne ugodnosti ter karierno pot. Več informacij na povezavi.

Office365 Senior Engineer Expert M/Ž: Adecco H.R. d.o.o., kadrovsko podjetje, za svojega naročnika Avacone, švicarsko podjetje, ki je specializirano za farmacevtsko/kemijsko in medicinsko industrijo ter se širi v Slovenijo, išče nove talente. V novo nastalo ekipo tako vabijo “Office365 Senior Engineer Experta”. Njihovo strokovno znanje prepletajo področja farmacevtskih postopkov in študij, kemičnih procesov, medicinskih procesov, laboratorijske infrastrukture, IT svetovanja, IT podpore … Če si želiš svojo karierno pot nadaljevati in graditi v stabilnem podjetju ter delati na izzivov polnih projektih, je to prava priložnost zate! Več informacij na povezavi.

Samostojni strokovni sodelavec v Službi za informacijske tehnologije M/Ž. Terme Krka d.o.o. v svoje vrste vabi osebo, ki bo skrbela za zagotavljanje delovanja in administracijo strežnikov, delovnih postaj, omrežij, operacijskih sistemov, sistemskih aplikacij ter drugih orodij; uvajanje novih IT tehnologij/rešitev in integracijo sistemov, sodelovanje pri razvoju naprednih računalniških rešitev; pomoč sodelavcem pri uporabi delovne opreme – delovne postaje, komunikacijske opreme ter uporabniške programske opreme ter spremljanje informacijskega okolja in vodenje evidenc. Več informacij na povezavi.

Podjetje lumentum išče več oseb M/Ž na za delo na novih, visokotehnoloških in inovativnih projektih, pri čemer kandidatom nudi priložnost za osebnostno in karierno rast v visoko motivirani in izkušeni ekipi, delo v mednarodnem okolju, fleksibilen delovni čas in hibridno delo, konkurenčno plačilo in budget za dodatna izobraževanja, svoj delež pri dobičku družbe ter možnost postati delničar. Več informacij na povezavi.

Urednik tehnične dokumentacije M/Ž: Belimed d.o.o. v svoje vrste vabi osebo, ki bo na tem delovnem mestu znotraj oddelka razvoja odgovorna za izdelavo in objavo tehnične dokumentacije (priročniki, navodila za vzdrževanje in servisiranje, itd.) za pravilno in varno uporabo naših pomivalnih strojev in sterilizatorjev. Več informacij na povezavi.

Kadrovska agencija Manpower d.o.o. za svoje naročnike išče več oseb za različna delovna mesta na področjih računalništva in informatike:

  • C/C++ razvijalec M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Junior SW API inženir M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Android Razvijalec M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Front-End razvijalec M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Senior Node.JS razvijalec M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • C#(.Net) razvijalec M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Senior SW API inženir M/Ž. Več informacij na povezavi.
Skip to content